Białe M3 Cabrio z Otomoto - ciekawy opis sprzedającego .
Białe M3 Cabrio z Otomoto - ciekawy opis sprzedającego .
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów .
Kilka dni temu dzwoniłem do sprzedającego , bo nie ukrywam , jestem zainteresowany kupnem tegoż auta .
Zapytałem skąd tak niski przebieg.
Sprzedający poinformował mnie ,że auto po VIN-ie jest 2,5 czarna w M-pakiecie . Auto niby od pasionata - wszytsko robione profesionalnie i z sercem . Można sprawdzić w dowolnym serwisie . Mówi ,żebezwypadkowe - Wszytskie elementy wsadzone od M3 - w tym silnik z oryginalnym przebiegiem 15 tys . . W dowodzie widnieje jako pełnowymiarowe M3 z silnikiem o poj. 4,0 .
Oto link :
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e9 ... y6AfW.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy ktoś z Państwa interesował się tym modelem ? Czy warto zawracać sobie głowę - skoro tak auto zostało zmienione ?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Forumowicz.
Kilka dni temu dzwoniłem do sprzedającego , bo nie ukrywam , jestem zainteresowany kupnem tegoż auta .
Zapytałem skąd tak niski przebieg.
Sprzedający poinformował mnie ,że auto po VIN-ie jest 2,5 czarna w M-pakiecie . Auto niby od pasionata - wszytsko robione profesionalnie i z sercem . Można sprawdzić w dowolnym serwisie . Mówi ,żebezwypadkowe - Wszytskie elementy wsadzone od M3 - w tym silnik z oryginalnym przebiegiem 15 tys . . W dowodzie widnieje jako pełnowymiarowe M3 z silnikiem o poj. 4,0 .
Oto link :
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e9 ... y6AfW.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy ktoś z Państwa interesował się tym modelem ? Czy warto zawracać sobie głowę - skoro tak auto zostało zmienione ?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Forumowicz.
Re: Białe M3 Cabrio z Otomoto - ciekawy opis sprzedającego .
Zmienialby ktos w takim samochodzie poszycia zeby miec troche szersze ?
Wedlug mnie szczep
Wedlug mnie szczep

ja bym odpuścił , za dużo się słyszy czyta widzi itd. , po co sobie komplikować zycie , przecież sa na pewno pewniejsze egzemplarze
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
Smrod na kilometr, btw w toruniu jakos jej nie widzialem nigdy.
No tak bo każdy "pasjonat" musi jeździć do Turunia na mega zachwalany zlot 

nie osmieszaj sie, nie znasz mnie i nie wiesz gdzie jezdze, a moze po prostu nie potrafisz czytac i nie widzisz z jakiego miasta jest sprzedawane 

Jeśli auto jest z Torunia No to fakt przeoczenie.
Mnie to wygląda na oryginalne M3 z przebitymi numerami od czarnej 2,5 i tyle. Wydać 125 tys na szczepa po którego kiedyś może zapukać do drzwi policja lub prokuratura to trzeba mieć fantazję...
Auto jest z Inowrocławia . Też brałem pod uwagę ,że może rzeczywiście jest na odwrót . Czyli Oryginalna M3 z numerami od czarnej 2,5 
Czyli zdobycie numeru VIN od sprzedającego tak naprawdę nic nie daje ?

Potwierdzam , auto z Inowrocławia, byłem przekonany, że to ori M3. Dawny(obecny?) właściciel z Inowrocławia na brak kasy nie narzeka, dziwiłbym się, że chciałby się pchać w takie fejki, choć co ja tam mogę wiedziećsunek1 pisze:Auto jest z Inowrocławia . Też brałem pod uwagę ,że może rzeczywiście jest na odwrót . Czyli Oryginalna M3 z numerami od czarnej 2,5

-
- Auto: 2xE34 M5, E60 3.0d
W ogłoszeniu powinien być dopisek ,, Niemiec płakał kiedy zniknęła z pod domu ''
Pakowanie się za cenę rynkową w takiego szczepa, to trzeba być niezłym świrem 

grodzish pisze:Potwierdzam , auto z Inowrocławia, byłem przekonany, że to ori M3. Dawny(obecny?) właściciel z Inowrocławia na brak kasy nie narzeka, dziwiłbym się, że chciałby się pchać w takie fejki, choć co ja tam mogę wiedziećsunek1 pisze:Auto jest z Inowrocławia . Też brałem pod uwagę ,że może rzeczywiście jest na odwrót . Czyli Oryginalna M3 z numerami od czarnej 2,5
Czyli zdobycie numeru VIN od sprzedającego tak naprawdę nic nie daje ?![]()
Jak nie narzekan na brak kasy , to ciekawe dlaczego kombinowal z dieslem tworzác M3 . Bogaci nie bawia sie w takie sprawy

Panowie,
znam przynajmniej 4-5 aut w PL które mają pozmieniane poszycia na Mkowskie żeby było szerzej bo nagle się okazuje że 12.5 cala w seryjną budę ciężko upchnąć
Po 2. Vin z tego co wiem nie jest wybity tylko pod maską
Aż tak duży problem, żeby to sprawdzić?
Łatwiej snuć teorie ...
znam przynajmniej 4-5 aut w PL które mają pozmieniane poszycia na Mkowskie żeby było szerzej bo nagle się okazuje że 12.5 cala w seryjną budę ciężko upchnąć

Po 2. Vin z tego co wiem nie jest wybity tylko pod maską

Aż tak duży problem, żeby to sprawdzić?
Łatwiej snuć teorie ...
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Dwie osoby napisaly ze były zainteresowane ( jak dla mnie szczepem ) za 120 tys
masakra
masakra